Mainostoimisto JaNetti, Kangasniemi

Yritysesittely

JaNetti on vuonna 2001 toimintansa
aloittanut pieni mainostoimisto.

Yritystä luotsaa Jaana Laitinen.

Toimisto sijaitsee yrittäjän ja hänen avopuolisonsa kotona Kangasniemellä, muutaman kilometrin päässä keskustasta keskellä maaseudun rauhaa. Samalla tontilla asustaa myös joukko koiria, kissoja, kanoja ja ankkoja – täällä on yrittäjällä koti, työ ja harrastukset tiiviissä paketissa ja hyvä niin!

Asiakastapaamiset hoituvat sopimuksen mukaan
joko “meillä, teillä tai jossain muualla”.

Slovakiancuvac Elka & ankkalauma.


Yrittäjän esittely:

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2001. Koulutukseltani olen tradenomi (tietojenkäsittely, AMK), painopinnan valmistaja ja olen suorittanut myös verkkoviestinnän ammattitutkinnon. 

Vapaa-ajalla harrastan ylempänä mainittujen elukoiden lisäksi muun muassa metsästystä. Keväällä minussa herää pikku puutarhuri ja kasvattelen joka paikan täyteen mitä erilaisempia taimia, joista urhoollisimmat ja sinnikkäimmät selviytyvät lopulta tuottamaan satoa. Arvostan lähellä tuotettua (tai metsästettyä) kotimaista ruokaa ja mitä lähempää sapuska löytyy, sen parempi – vaikkapa omasta kanalasta tai kasvihuoneesta! 

Harrastuksiin voinee listata myös sen, että olen mukana muutamassa hienossa järjestössä. Niiden toiminnasta ja tapahtumista tulee näille sivuille aina toisinaan ajankohtaisia uutisia.

Siirry sivun alkuun