Mainostoimisto JaNetti, Kangasniemi

Yritysesittely

JaNetti on vuonna 2001 toimintansa
aloittanut pieni mainostoimisto.

Yritystä luotsaa Jaana Laitinen ja silloin tällöin JaNetissä työskentelee kiireapuna myös Tiia Pauninsalo.

Slovakiancuvac Elka & ankkalauma.

Toimisto sijaitsee yrittäjän ja hänen avopuolisonsa kotona Kangasniemellä, muutaman kilometrin päässä keskustasta keskellä maaseudun rauhaa. Samalla tontilla asustaa myös joukko koiria, kissoja, kanoja ja ankkoja – täällä on yrittäjällä koti, työ ja harrastukset tiiviissä paketissa ja hyvä niin!

Asiakastapaamiset hoituvat sopimuksen mukaan
joko “meillä, teillä tai jossain muualla”.

Yrittäjän esittely:

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2001. Koulutukseltani olen tradenomi (tietojenkäsittely, AMK), painopinnan valmistaja ja olen suorittanut myös verkkoviestinnän ammattitutkinnon.

Olen ollut tammikuusta 2017 alkaen tuplayrittäjä, meillä on veljeni kanssa metsäyhtymä. Jos haluat ostaa polttopuita, kilautappa, niin tehdään kaupat!

Vapaa-ajalla harrastan yllämainittujen elukoiden lisäksi muun muassa metsästystä. Keväällä minussa herää pikku puutarhuri ja kasvattelen joka paikan täyteen mitä erilaisempia taimia, joista urhoollisimmat ja sinnikkäimmät selviytyvät lopulta tuottamaan satoa. Arvostan lähellä tuotettua (tai metsästettyä) kotimaista ruokaa ja mitä lähempää sapuska löytyy, sen parempi – vaikkapa omasta kanalasta tai kasvihuoneesta!

Harrastuksiin voinee listata myös sen, että olen mukana muutamassa hienossa järjestössä. Niiden toiminnasta ja tapahtumista tulee näille sivuille aina toisinaan ajankohtaisia uutisia.

Tiia ja työkaveri Pirskatti:

Pirskatti-kissa viihtyy yleensä Tiian lähettyvillä.
Siirry sivun alkuun