Mainostoimisto JaNetti, Kangasniemi

Korkeakallion tila: ankanmunia

Myytävänä tilauksesta ankanmunia!

Minulla on ankkoja pieni harrasteparvi, joka asustaa talvisin vanhassa navetassamme ja kesäisin ulkotarhassa päivittäin vapaasti laiduntaen. Parvessa on puhtaita pekingejä sekä muutamia värikkäämpiä sekoituksia.

Ankanmunat ovat suuria ja maittavia. Niitä käytetään kananmunan tavoin leivonnassa ja ruoanlaitossa. Ankkojen tuotokset ovat herkullisia myös keitettynä tai vaikkapa munakkaan raaka-aineena. Leivonnassa ne ovat erityisen mainioita, sillä ne vaahtoutuvat todella hyvin kananmunaa sitkeämmän valkuaisen ansioista. Innokkaat leipurit ovatkin ylistäneet munia vuolaasti ja kehuneet niistä syntyvän kuohkeita herkkuja.

Munat painavat keskimäärin. noin 80-100 grammaa, mutta välillä saattaa putkahdella jopa lähes 150-grammaisia jättimunia. Ankanmunien kananmunia suurempi koko tulee siis ottaa huomioon leivonnassa.

Ankat ovat ahkeria munijoita. Ylimääräiset munat myyn tilausjärjestyksessä kuuden kappaleen kennoissa. Kuuden munan kennon hinta 4 euroa. Jos ostat kerralla kaksi kennoa, saat ne yhteishintaan 7 euroa.

Tilannetieto / maalis 2020
Muninta käynnistynyt, pieniä määriä munia saatavilla tilauksesta!

Myynnissä myös ankan siitosmunia sekä satunnaisesti poikasia lemmikeiksi/lihakasvatukseen.

Tiedustelut ja tilaukset:
Jaana Laitinen
jaana.laitinen (a) janetti.fi
040 507 2713
Korkeakallion tilan tilatunnus: 20724256.

Siirry sivun alkuun