Nyt on hyvä aika ostaa talven polttopuut!

Ensimmäiset pakkasaamut on jo koettu tämän syksyn osalta ja hellekesä on enää muistona mielissämme.

Onko Sinulla tarvetta polttopuille? Jos vastauksesi on kyllä, meiltä niitä saa! Klapimyynti ei toki kuulu Mainostoimisto JaNetin toimenkuvaan, vaan veljeni kanssa meillä on Metsäyhtymä Laitinen, jonka tiimoilta puuta riittää nyt ihan myytäväksi asti. Rajattomasti sitä ei ole tarjolla, joten ota yhteyttä pikaisesti ja varaa omat puusi nyt! Tarjolla on koivuvaltaista sekaklapia.

Puut sijaitsevat Kutemajärvellä, Kangasniemellä.

Avaa Metsäyhtymän sivu tästä! 

JaNetin kesätiedote, osa 2

Elokuussa lomailen osa-aikaisesti siten, että pidän joka viikko 1-3 satunnaista vapaapäivää. Ennakolta en osaa päiviä ilmoitella, vaan ne valikoituvat sen mukaan, miten ehdin/pystyn niitä pitämään ja miltä ulkona näyttää aamulla ikkunasta katsoessa.

Uudet työtoimeksiannot elokuun aikana homman laajuudesta riippuen mieluusti vähintään 4-5 arkipäivää ennen deadlinea, jotta saadaan esimerkiksi lehtimainokset ajallaan eteenpäin.

Toimeksiannot toivon saavani ensisijaisesti sähköpostitse. Kun vaihdan ”lomamoodiin”, saattaa työpuhelin unohtua työpöydälle eikä muistiinpanovälineetkään yleensä ole mukana.

Ihanaa loppukesää juuri Sinulle!

Puula-Cuppi meni, Maitolaituri tulossa!

Puula-Cuppi 2018

Puula-Cuppi pelattiin viime viikonloppuna 252 harrastejalkapalloilijan voimin. Ja palloilihan siellä urheilukeskuksessa myös yleisöä, tuomareita, pallopoikia ja -tyttöjä sekä Myräkän talkoolaisia. Kiitos kaikille mukana olleille!

Kuvia Puula-Cupin Facebook-sivulla!

Seuraavaksi on vuorossa Maitolaituri, jo ensi viikolla eli lauantaina 21.7. klo 11-15. Luvassa on monenlaista kivaa koko perheelle, lue lisätiedot tästä! 

Me olemme tavattavissa Maitolaiturilla.

Meiltä lähtee Maitolaiturille talkoisiin allekirjoittaneen sekä avopuolison lisäksi ainakin kolme ankanpoikasta eli Tupu, Hupu ja Lupu. Jälkimmäisten tehtävä on olla yleisön ihasteltavana, ensin mainitut eivät pääse ihan niin helpolla :-).

Tupun, Hupun ja Lupun lisäksi tapahtumassa on monia muitakin eläimiä, pomppulinnoja, Vahvin mies/nainen -kisa, näytteilleasettajia, koneita, maisemaristeilyjä sekä maittavaa ruokaa. Teemana on ”satujen ja tarinoiden Maitolaituri” – pukeudu teeman mukaisesti!

Tervetuloa kivaan kesätapahtumaan!

 

Puula-Cuppi häämöttää!

6.-7. heinäkuuta on Kangasniemen urheilukeskuksessa melkoinen hulina, kun kentälle saapuu 22 joukkueellista harrastejalkapallon pelaajia eri puolilta Suomea. Porukan paikalle vetää Myräkkä ry:n jo 12. kerran järjestämä Puula-Cuppi.

Puula-Cuppi on allekirjoittaneelle yksi kesän tärkeistä merkkipaaluista. Turnauksen tunnelma on todella kiva ja on mukava tavata vuosien saatossa jo tutuiksi tulleita ”vanhoja” pelaajia sekä tietenkin uusia joukkueita. Tapahtumanjärjestäjän näkökulmasta on myös ihana nähdä, miten yleisö viihtyy turnauksessamme. Tule Sinäkin nauttimaan Puula-Cupin mukavasta, kesäisestä tunnelmasta! Myräkkä ry yhteistyökumppaneineen tarjoaa turnaukseen vapaan pääsyn.

» Puula-Cupin www-sivut

» Tykkää Puula-Cupista Facebookissa

» Turnauksen pääyhteistyökumppani RPJP

PS. Puula-Cupin järjestelyt pitävät minut kiireisenä perjantaina 6.7., olen siis tuolloin varsinaisen leipätyöni tiimoilta erittäin huonosti tavoitettavissa.

JaNetin kesätiedote, osa 1

Kesäkukista taitaa ehtiä suurin osa kukkia jo ennen juhannusta, kuvassa komea kärhö.

Tässä vaiheessa kesää uskaltaa tiedottaa lomista sen verran, että niitä ei varmaan vielä juurikaan ole!

Olen töissä lähes joka arkipäivä aina tuonne ”Maitolaituriviikonloppuun” saakka, eli haaveissa on, että 21.7. jälkeen minut tavoittaa hieman harvemmin töiden ääreltä. Jotain pikku irtiottoja töistä saatan ennen sitäkin ottaa, joten toivon kovasti, että saan työtoimeksiannot hyvissä ajoin enkä vasta siinä vaiheessa, kun deadlinet jo kolkuttelee.

Sen verran tiedän jo sanoa, että tapahtumajärjestelyjen vuoksi olen pois varsinaisesta leipätyöstäni perjantaina 6.7. ja perjantaina 20.7. ja juhannuksen kunniaksi aion lyödä rukkaset tiskiin jo keskiviikkona 20.6. työpäivän päätteeksi.

Kesätiedotteen osa 2 julkaistaan myöhemmin, kun lomakuviot selkeytyvät.

Kaakattajatkin ovat kesälaitumella.

Yrityksen toimintaan kuulumatonta tiedotettavaa! 

Tämä liittyy yrittäjän ”siviilipuuhasteluihin”! Olen käynyt läpi tarvittavan byrokratian ja nyt voin laillisesti myydä ankanmunia! Myyntiluvan hommasin, koska vielä vähän aikaa sitten meinasimme hukkua munaskuihin.

Samalla kun lupa paukahti sähköpostiin, tuotantolinja pysähtyi. Osa ankoista hautoo ja osa munii munansa sinne haudottavien munien sekaan, jolloin syötän ne koirille. Tilanne on siis tällä hetkellä sellainen, että myyntiin kelpaavia munia tulee ihan kokonaista yksi päivässä! Jos kuitenkin olet kiinnostunut ostamaan ankkojen tuotoksia, ilmoittele itsestäsi – Kyllä niitä vielä myyntiin riittää kunhan nuo munintakuviot taas normalisoituvat. On muuten aidosti ja oikeasti todella hyviä esimerkiksi leivonnassa, letuissa, pannarissa tai ihan sellaisenaan keitettyinäkin!

Tiedoksi myös, että talvi tulee (jossain vaiheessa)! Hommaa polttopuut hyvän sään aikana esimerkiksi minun ja veljeni metsäyhtymältä. Laadukasta klapia tarjoalla, kysy lisätietoja!

Tietosuoja-asetus

EU:n tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018.

Mikäli Sinulla on tarve saada JaNetin tietosuojaseloste luettavaksesi, ota yhteyttä: jaana.laitinen(a)janetti.fi.

Kangasniemen Kesä avattiin viime lauantaina

Kangasniemen Kesän avausta vietettiin kerrankin kesäisessä kelissä. Kangasniemen Yrittäjien ja kunnan organisoima tapahtuma onnistui mainiosti ja iloisin ilmein liikenteessä ollutta yleisöä oli runsaasti!

Hellehattukisan voittajat.

» Katso tapahtuman kuvakooste tästä! 

Erilaiset tapahtumat ja niihin liittyvät työt sekä talkootyöt sävyttävät perinteiseen tapaan myös allekirjoittaneen kesää. Suurimmat voimainponnistukset itselleni ovat Myräkkä ry:n järjestämät Puula-Cuppi -harrastejalkapalloturnaus ja koko perheen Maitolaituri-tapahtuma.  Tutustu Myräkän tapahtumiin ja tule yleisöksi niihin!

Hauskaa pääsiäistä!

JaNetti siirtyy pääsiäisen viettoon tänään kiirastorstaina kello 14 kieppeillä. Seuraavan kerran töiden merkeissä tavoitettavissa ensi viikon tiistaina.

Pääsiäisenä kannattaa ehdottomasti suunnata Hyvän mielen tapahtumaan, lue lisätiedot tästä!

Alla oleva kuva viime kesältä. Kyllä se vihreys vielä tulee tänäkin vuonna, vaikka nyt se vielä kaukaiselta tuntuukin.

Näkyvää tapahtumamarkkinointia

Kangasniemen kunnantalon seinässä on paikallisten tapahtumien mainontaa varten kaksi erittäin näkyvää mainospaikkaa. Kunta ei peri tapahtumanjärjestäjiltä maksua näkyvyydestä. Mainokset voivat olla esillä parin viikon ajan.

JaNetti on työstänyt kunnantalon seinää koristamaan jo useita mainoksia. Painotyöt ja asennuksen on hoitanut paikallinen Paitapaino RaPeMa.

Kuvassa Hyvän mielen tapahtuman mainos.

Hyvän mielen tapahtuman mainos kunnantalon seinässä huomataan taatusti, vaikka lumitöille näyttäisikin tarvetta olevan!